Espanyol

L'Espanyol, contra la Ponferradina sense RDT

Després de perdre contra el Cartagena (0-2), Vicente Moreno vol motivar de la plantilla per continuar competint i aspirar al títol de Lliga de Segona

Imma Casares FerreiroActualitzat

L'Espanyol afronta aquest vespre (21.30) el duel al camp de la Ponferradina amb la voluntat de tornar a guanyar per assegurar-se el títol de campió de la Lliga SmartBank. Amb l'ascens assolit, també l'objectiu secundari importa. I això és el que ha intentat inculcar als seus jugadors Vicente Moreno, especialment després que es deixéssin anar davant el Cartagena (0-2) en el primer partit després de confirmar-se el retorn a Primera. 

L'equip blanc-i-blau no podrà comptar encara amb Raúl de Tomás, debilitat desprñes de superar la coivd-19 i que no ha entrat finalment a la llista de convocats. Sí que ho ha fet Keidi Bare, que els últims dies havia estat malalt. 

  

 

"No canviaria per res del món el que hem aconseguit." Paraules de Vicente Moreno per deixar clar "que els jugadors han sabut capgirar una situació molt difícil i a sobre han aconseguit l'objectiu imprescindible quan encara quedaven quatre partits en joc". I és que al tècnic de Massanassa ha pogut copsar com d'exigent és l'afició de l'Espanyol; segurament no en tenia dubtes però les crítiques s'han disparat després de la derrota contra el Cartagena.

"Vull pensar que l'altre dia ja vam esgotar el dia tonto; però s'ha de parlar poc i fer molt; vull pensar que ens tornarem a reactivar i això passa per guanyar partits; el primer, contra la Ponferradina. No volem pensar tant en l'objectiu següent però sí a fer un bon partit i això ens portarà a guanyar."

El tècnic blanc-i-blau ha admès que va quedar tocat després de perdre contra el Cartagena, que ell vol guanyar sempre i en tot -fins i tots faig trampes als meus fills- però que és humà relaxar-se quan s'ha jugat una temporada molt exigent i s'ha assolit l'objectiu principal. "Però que ningú qüestioni els meus jugadors":

"Intentarem acabar bé, començar bé la pretemporada i començar millor el primer partit a Primera. Els jugadors volen guanyar i tenen voluntat. Jo mateix li he recordat a David López que en la història del club només hi ha una foto com a campions de Lliga, va ser la d'Eloi al 1994 i volem que ell ho faci ara."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut