Vicente Moreno en roda de premsa (@RCDEspanyol)
Espanyol

Vicente Moreno: "Volem guanyar sempre. Ara estem centrats en demà"

El tècnic de l'Espanyol té clara l'estratègia per recuperar les bones sensacions davant del Saragossa

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'un empat contra el Fuenlabrada i dues derrotes consecutives contra el Girona i el Leganés, l'RCD Espanyol ha quedat fora de les posicions d'ascens directe a Primera. Tot i això, el tècnic de el RCD Espanyol, Vicente Moreno, ha volgut reivindicar el potencial del seu equip i jugadors i té clara quina és la seva estratègia de cara als pròxims partits:

"No hi ha dubtes. Demà s'ha de fer un bon partit i guanyar" (...) "Fer el problema més gran o menys depèn de cada un. Venim de perdre dos partits. Si ara guanyem dos partits donarem menys peu que es puguin fer debats. Cal fer autocrítica, i fem tot el possible per seguir millorant i guanyant."

L'Espanyol juga aquest diumenge contra el Saragossa, a les 16.00 hores a l'RCD Stadium, i tenen clar que sumar els tres punts és indispensable per tornar a recuperar bones sensacions:

"Des del principi hem mantingut el mateix discurs. Volem guanyar sempre. Ara estem centrats en demà."


"Hem de tenir cura de tots els detalls. Mimar cada acció com si fos l'última. Estic convençut que tornarem a les bones sensacions i als bons resultats. Sabem com fer-ho."

 

Davant d'això, Vicente Moreno, entrenador blanc-i-blau, va voler reivindicar el potencial dels seus. Es desmarca de debats estèrils i se centra, assegura, a "corregir els detalls", que al seu parer els han fet perdre dos partits consecutius.

 

Anar al contingut