Vicente Moreno vol colar-se entre els vuit millors de la Copa
Vicente Moreno
FUTBOL

Vicente Moreno respon a Vilhena: "Jo voldria guanyar la Champions sense jugar-la"

L'entrenador perico ha valorat l'optimisme amb què ha arribat el migcampista neerlandès en la prèvia del partit contra el Betis

Imma Casares FerreiroActualitzat

Aquest migdia, durant la seva presentació, la nova incorporació de l'Espanyol, Tonny Vilhena, feia gala de la seva ambició en el sentit que l'equip blanc-i-blau pot estar entre els cincs primers classificats. Aprofitant que Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit que l'equip disputarà demà contra el Betis, se l'ha qüestionat sobre les paraules del jugador neerdanlès i no s'ha quedat curt en la seva resposta:

"Ambició en tenim tots; ja ho vaig dir en pretemporada: m'agradaria guanyar la Champions sense jugar-la, però es tracta de traslladar la nostra ambició al terreny de joc i fer bé les coses. Hem de rendir i a partir d'aquí veure on arribem. Evidentment, com a entrenador, tinc il·lusió per arribar a coses màximes, per jugar la Champions i per guanyar títols".

Però abans de jugar la Champions demà s'ha de jugar contra el Betis; l'equip de Pellegrini està fent una gran temporada, com ho demostra la seva tercera posició a la classificació:

"La seva classificació ja és molt, però hem de tenir en compte que estem parlant d'un equip de molt nivell, un equip que juga molt bé i que és més de Champions que una altra cosa. Demà necessitarem fer un bon partit, però tot i jugar bé ens ho posaran molt díficil. Tenim la il·lusió de jugar contra el Betis i de guanyar-los. Nosaltres a casa som sòlids i tindrem l'ajuda de la nostra afició, això sempre és un plus".

Vicente Moreno pràcticament ha descartat Tonny Vilhena per jugar contra el Betis. El d'aquesta tarda és el seu primer entrenament amb els nous companys. "Estem parlant d'un jugador polivalent i bo, però no juga des del 12 de desembre. Per tant l'hem de veure en acció per saber què ens pot aportar."

L'Espanyol rebrà el Betis demà a partir de les 21.00, tota una prova de foc especialment després d'un gener en què els resultats no estan acompanyant.

 

Anar al contingut