FUTBOL

Vicente Moreno reivindica la importància de la Copa però farà rotacions

L'entrenador de l'Espanyol es mostra molt respectuós amb el Solares, equip de Regional Preferent, i admet rotacions per deixar pas als jugadors que no tenen gaires minuts habitualment, perquè considera que és una oportunitat per a ells

Imma Casares FerreiroActualitzat

Aquest dimecres l'Espanyol s'estrena a la Copa del Rei al camp de la SD Solares. L'equip cantàbric milita a Regional Preferent i pel  tècnic blanc-i-blau, Vicente Moreno, és com tornar als orígens:

"Hem de ser respectuosos amb aquests tipus d'equips perquè tots hem sortit d'aquests clubs. Ens trobarem situacions poc habituals com gespa artificial, mides del camp, pilota diferent.... però hem intentat adaptar-nos per no trobar-nos cap sorpresa; aquestes circumstàncies no poden ser una excusa".

Vicente Moreno desvela que han estudiat el rival com si fos de Primera, però "hem hagut de tornar al que es feia abans: tirar de contactes i enviar gent del club a gravar imatges del Solares per saber com juguen". L'entrenador valencià avala la importància de la Copa:

"Que no juguin els mateixos que ho van fer contra la Reial Societat no significa que llencem la Copa; és una competició que apreciem i que a l'afició li agrada; volem arribar al més lluny possible i demà intentarem fer el millor onze tenint en compte que tenim jugadors que acumulen molts minuts i d'altres que venen d'una lesió. Però es tracta de gestionar tots aquests inconvenients".

El tècnic de Massanassa és conscient que pel Solares, "jugar contra un Primera és una motivació extra i ens ho posaran difícil". 

 

Descans per a RDT i Diego López 

Com es preveia, Vicente Moreno ha donat descans a quatre titulars: Raúl de Tomás,  Diego López, Embarba i Cabrera. Tal com havia anunciat en la conferència de premsa, el tècnic blanc-i-blau ha tirat del filial per a completar la convocatòria. En total ha convocat 5 jugadors de l'Espanyol B. Són Rubén Sánchez, Roger, Max, i Álvaro Garcia. Joan Garcia, també del filial, també està a la llista. De fet, ja fa temps que està en la dinàmica del primer equip. Moreno no ha desvetllat qui serà el porter titular demà, però sembla que podria decantar-se precisament per Joan Garcia.

   

Anar al contingut