ESPANYOL

Vicente Moreno: "Que aquest dissabte sigui un gran dia per a l'Espanyol"

El tècnic blanc-i-blau manté el seu discurs prudent a les portes de l'ascens matemàtic

Oriol VidalActualitzat

Vigília del possible retorn a Primera. Amb l'ascens virtual a la butxaca, a l'Espanyol tan sols li cal sumar un punt a la Romareda per aconseguir-lo de forma matemàtica. Però res no altera Vicente Moreno i el seu discurs prudent i ple d'exigència.

Encara som al mateix lloc. Estem en una bona situació, però demà necessitarem la nostra millor versió per certificar el que pugui venir després. Tant de bo sigui un gran dia i l'Espanyol torni on ha d'estar.

El tècnic de Massanassa no ha volgut estendre's en possibles rebudes o celebracions. Tan sols el preocupa el Saragossa i pel mateix motiu ha volgut deixar en un segon pla la possibilitat de superar el rècord de punts a Segona, que es podria firmar amb un ple de triomfs.

De moment, hem de certificar la primera oportunitat. Som esportistes, som ambiciosos i no ens conformem. Però hem d'aconseguir el primer objectiu... i després, a ambició no ens guanyarà ningú.

Moreno, que ja ha superat els números de Camacho en l'ascens de la 93-94 ("paraules majors"), sí que s'ha deixat anar a l'hora de parlar dels veterans, marcats pel descens del curs passat. Confia que demà sigui el dia del seu alliberament.

El primer dia que vaig entrar al vestidor vaig veure el patiment a les seves cares. Fins que no es treguin la motxilla no descansaran. Per això demà és molt important i que tinguin un moment de celebració.

L'entrenador periquito ha explicat que Raúl de Tomás ha deixat enrere els símptomes que tenia del coronavirus i confia que pugui tornar en les últimes jornades.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut