ESPANYOL

Vicente Moreno: "Només firmo guanyar tots els punts en joc"

El tècnic de l'Espanyol afronta la visita a Vallecas ple d'ambició i agraït pel compromís d'RDT

Oriol VidalActualitzat

El líder es posarà a prova diumenge a Vallecas, un dels camps més difícils de la categoria. Vicente Moreno respecta molt el Rayo Vallecano i la figura del seu entrenador, Andoni Iraola. Però el tècnic de Massanassa és ambiciós:

L'únic que firmo és sumar tots els punts en joc. La mentalitat ha de ser sempre guanyar. Però serà complicat: no sé si serà la visita més difícil de la categoria, però parlem d'un equip amb bones individualitats i amb un bon entrenador. Veurem quin dia tenim tots dos.

L'Espanyol també dependrà de l'estat d'un Raúl de Tomás que dimecres va elogiar Moreno, assegurant que l'havia ajudat molt.

L'amor és recíproc. És correspost per les dues parts. Però sobretot Raúl va voler dir és que està agraït amb tots els que formem la família de l'Espanyol. El vaig veure tan contundent com taxatiu: és on vol ser i ben compromès. Ens vol ajudar i ho demostra cada entrenament. Per mi és més important el que fa que el que diu.

El davanter madrileny pot ajudar a fer pujar el percentatge d'encert de l'Espanyol de cara a porteria, tot i que, de moment, no suposa cap neguit per a l'entrenador periquito. Moreno valorarà l'estat dels internacionals: Javi Puado, Pedrosa, Keidi Bare (que tot just ha tornat als entrenaments) i un Wu Lei que podria descansar aviat, perquè arrossega molèsties.

Anar al contingut