Vicente Moreno durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Las Palmas
FUTBOL

Vicente Moreno: "No hi ha res fet"

Aquest dissabte a les 18.15, l'Espanyol rebrà el Las Palmas amb l'únic objectiu de sumar els tres punts que els acostin una mica més a l'ascens directe

Imma Casares FerreiroActualitzat

L'Espanyol encadena dotze jornades sense perdre, és líder amb 71 punts, tres més que el Mallorca, el seu perseguidor, i deu més que l'Almeria, tercer classificat. Quan queden set jornades en joc, sembla que l'ascens directe ja no es pot escapar. Aquesta sensació, però, no la comparteix o com a mínim no l'exterioritza l'entrenador blanc-i-blau, Vicente Moreno:

"Encara veig lluny l'objectiu. Queden 21 punts en joc i 21 punts donen per a molt. De moment, hem de guanyar el Las Palmas i col·locar-nos amb 74 punts i després haurem de continuar perquè encara no hi haurà res fet, tampoc."

Aquesta reflexió no treu, però, que el tècnic de Massanassa no entengui el sentit de l'afició: "Que la gent estigui contenta és un bon senyal perquè veuen que les coses funcionen. De portes enfora, ens agrada aquesta eufòria, però de portes endins no ens podem equivocar."

Amb l'objectiu a tocar o no, Vicente Moreno sí que fa un vot de confiança cap als seus jugadors:

"No hi ha ansietat per voler assolir l'objectiu com més aviat millor. Estem molt tranquils i centrats en el partit de demà. Ara toca disfrutar el trajecte que queda però conscienciats en cada partit."

El tècnic blanc-i-blau alerta sobre el Las Palmas: "És un equip que té molta qualitat, amb jugadors de molt nivell i del qual no em refio gens; està en una situació còmoda i això no sé si el fa més complicat o no."

Vicente Moreno lamenta l'absència de públic: "Especialment en aquest tram final, perquè no poden disfrutar de la situació i perquè en un club com l'Espanyol l'afició és vital." I sobre si s'ha de llançar un penal, assegura: "No cal patir perquè et podria fer un llistat de jugadors molt capacitats per llançar-los amb garanties."

 

Anar al contingut