Espanyol

Vicente Moreno: "No ens posaran una catifa perquè ens passegem per la competició"

L'Espanyol es juga el liderat a Butarque contra un Leganés que està en ratxa i que és el millor local de la categoria

Imma Casares FerreiroActualitzat

L'Espanyol dijous visitarà Butarque després d'haver sumat un punt dels últims sis en joc, que han provocat que el Mallorca i el Leganés s'acostin perillosament fins al punt d'amenaçar el seu liderat. L'Espanyol suma 27 punts; el Mallorca, 26, i el Leganés, 25. Per tant, els de Vicente Moreno es juguen continuar primers contra un Leganés en ratxa que ha sumat dinou dels 24 últims punts possibles. El tècnic de Massanassa respon els que veuen en aquesta classificació tan ajustada un motiu de pressió:

"Hem d'estar tranquils pel fet de lluitar amb altres equips; no ens posaran una catifa perquè ens passegem per la competició. Potser la pressió la tenen els equips que s'acosten a nosaltres."

El Leganés de Pep Lluís Martí és un rival directe però Vicente Moreno rebaixa el neguit de l'entorn:

"El partit de dijous no és definitiu; a molta gent li donarà tranquil·litat el fet de guanyar-lo però a mi me'n donarà la mateixa perquè haurem de continuar guanyant. "

De fet, per Vicente Moreno "aquest partit és molt xulo, tant per a mi, com a entrenador, com per als jugadors; és un dels partits bons, dels partits importants, i intentarem lluitar-lo, disfrutar-lo i donar el millor de nosaltres per tenir la consciència tranquil·la."

El Leganés, a banda de dur una ratxa excel·lent de resultats, és el millor local amb 18 punts. A Butarque ha guanyat sis partits i n'ha perdut un i en aquest sentit Vicente Moreno també és clar:

"El Leganés va començar malament però ha anat a parar allà on el seu nivell diu que ha d'estar. És un equip tan bo com ho puguem ser nosaltres. Hi ha equips que van traient el cap i que lluitaran amb nosaltres per estar al capdamunt."

Un cop més, una lliçó de pragmatisme i serenitat d'un entrenador que no s'altera tot i les crítiques de l'entorn.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut