FUTBOL

Vicente Moreno: "No ens hem de posar nerviosos abans de temps"

El tècnic blanc-i-blau aposta per mantenir la calma abans de visitar el Betis al Benito Villamarín; reconeix que li genera malestar no tenir més punts i diu que l'energia s'ha de focalitzar a intentar fer les coses bé

Imma Casares FerreiroActualitzat

Dues derrotes i dos empats. Aquest és el bagatge d'un Espanyol que encara no ha guanyat cap partit de Lliga i que diumenge buscarà la primera victòria al Benito Villamarín, un escenari tradicionalment complicat per als interessos blanc-i-blaus. L'entrenador Vicente Moreno aporta un punt de coherència abans que vinguin maldades:

"Jo voldria tenir dotze punts; tot el que no sigui guanyar els quatre partits que hem disputat em genera malestar; no tenim el que ens agradaria però el secret és mantenir-nos tranquils, no tenir alts i baixos i no posar-nos nerviosos abans de temps; hem de saber conviure amb un calendari difícil i atapeït des de l'estabilitat i tranquil·litat."

Dit això, el tècnic de Massanassa deixa clar que "intentarem guanyar contra un rival que acostuma a tenir la pilota; nosaltres estem bé i hem de seguir; el treball i l'esforç no es negocien i hem d'anar en aquesta línia".

Ahir el Betis va tenir un partit exigent de Lliga Europa -va derrotar el Celtic per 4 a 3- però això, a parer de Vicente Moreno, no els dona facilitats:

"És cert que van jugar, però el Betis té plantilla per fer dos equips. El cansament no és un problema per a ells; el problema és escollir jugadors. Però nosaltres hem de canalitzar la nostra energia a fer les coses bé i intentar que el que fem bé pesi més que el que fem malament; els resultats arribaran."

A Vicente Moreno no l'amoïna excessivament el fet que només s'hagi marcat un gol en quatre jornades perquè "considero que els nostres davanters estant entre els millors; generem perill i ara es tracta d'encertar". I pel que fa a Loren, qui es va postular per ser titular i marcar dos gols tal com va fer en el seu debut com a titular en el Betis, el tècnic blanc-i-blau no ha desvelat si el davanter andalús sortirà d'inici però sí que li ha garantit minuts. "Ens alegraria que diumenge marqués dos gols sempre que guanyem el partit", ha dit.

Vicente Moreno recupera el central Sergi Gómez després que es va perdre el partit contra l'Atlètic de Madrid per sanció, ha descartat Calero i Puado, i està pendent de l'últim entrenament per veure l'evolució de David López.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut