Espanyol

Vicente Moreno: "No em cal una derrota per tocar de peus a terra"

A Vicente Moreno encara li cou la primera derrota de la temporada però ja pensa en positiu i en la possibilitat de treure's l'espina guanyant el Mirandés

Imma Casares FerreiroActualitzat

Sense temps per pair la primera derrota de la temporada, a Vallecas, el tècnic de l'Espanyol, Vicente Moreno, ha comparegut aquest migdia en roda de premsa teòricament per valorar el partit de dimecres contra el Mirandés de José Alberto López. A la pràctica la majoria de preguntes en girat entorn del partit contra el Rayo i el toc d'atenció que pot haver suposat la pèrdua d'imbatibilitat:

"A mi no em cal una derrota per tocar de peus a terra; normalment els hi acostumo a tenir i crec que els meus jugadors, també. Si algú es pensava que guanyaríem tots els partits i que no encaixaríem cap gol, estava equivocat. No estem contents però queda molta feina per fer i estem en la bona línia."

Vicente Moreno s'ha sincerat i ha dit que "la nit es fa molt llarga quan perds però les coses s'han de relativitzar i per sort ara tenim una nova oportunitat. Esperem que la mala sensació que tenim avui es converteixi en una de bona després del partit de dimecres".

I parlant del pròxim rival, el Mirandés, Vicente Moreno l'ha analitzat:

"És cert que l'entrenador és nou -José Alberto López- però coneix la categoria. Els jugadors són joves, tenen il·lusió i tot plegat fa que l'equip estigui funcionant."

De fet, el Mirandés ha guanyat els dos partits que ha jugat fora de casa: "És un equip molt físic i nosaltres haurem de millorar molt les nostres prestacions, ser capaços de generar i no fer concessions."

Aquesta és, doncs, la recepta de Vicente Moreno. Tot i la derrota per la mínima a Vallecas, l'Espanyol continua liderant la categoria empatat a 13 punts amb l'Sporting de David Gallego.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut