Vicente Moreno, durant l'últim entrenament previ al partit contra l'Athletic (@RCDEspanyol)
ESPANYOL

Vicente Moreno: "L'Athletic Club és el club més fort de la Lliga"

Óscar Gil i Melendo, baixes per a un partit que podria col·locar l'Espanyol davant del Barça de forma provisional

Un domador prudent. Vicente Moreno ha volgut posar en context l'Espanyol davant la visita de l'Athletic Club. Els blanc-i-blaus, imbatuts les tres últimes jornades, podrien passar provisionalment el Barça a la taula en cas de victòria davant els lleons.

No parlo d'hipòtesis, això no em preocupa. Volem guanyar per donar continuïtat al que fem. Cadascú que sumi les motivacions que vulgui per guanyar aquest partit. N'hi ha moltes.

De fet, Moreno ha qualificat el duel contra els de Marcelino com de primer nivell. Tot han estat elogis per als de Bilbao, ara mateix vuitens, amb tres punts més que l'Espanyol:

L'Athletic Club és l'equip més fort de la Lliga a nivell de condicions. És l'equip que més corre, el més intens, el que fa més esprints. I Marcelino és un entrenador dels bons. És un equip que mossega. Serà molt complicat guanyar-los.

De raó, no n'hi falta, al de Massanassa: els lleons no han perdut cap partit fora (una victòria i tres empats). De fet, tan sols ha caigut un cop en tot el campionat: enfront el Rayo a San Mamés. Potser per això, el míster de l'Espanyol ha estat més críptic que mai (i ja és dir) a l'hora d'explicar l'estat dels lesionats d'Elx: tant Melendo com un Óscar Gil: tots dos descartats després de l'últim assaig. En canvi, podria tornar a la llista Javi Puado.

Anar al contingut