Espanyol

Vicente Moreno: "Hem d'accelerar, buscar-ho i pressionar i tenir la il·lusió d'aconseguir-ho"

L'Espanyol afronta el primer cap de setmana amb opcions d'aconseguir l'ascens, tot i que no depenen d'ells mateixos ja que haurien de perdre l'Almeria, primer, i el Leganés, després. Vicente Moreno només vol que l'equip se centri en el que depèn d'ells mateixos, que és guanyar el Màlaga a casa

Cristina Busquets RoviraActualitzat

A la Ciutat Esportiva Dani Jarque, l'Espanyol ha fet la sessió número 240 d'entrenament d'aquesta temporada, segons els càlculs de Vicente Moreno. Podria ser una sessió com qualsevol altra, però és una sessió més a prop de l'objectiu. El tècnic té clar que contra el Màlaga es pot fer un pas gairebé definitiu.

"A dia d'avui el que hem de fer és accelerar i buscar-ho i pressionar, i tenir la il·lusió d'aconseguir-ho perquè hi ha molt de treball darrere per part de tothom."

El partit davant del conjunt de la Costa del Sol, el desè classificat, serà el segon seguit a casa, on l'Espanyol vol sumar una nova victòria per encadenar catorze jornades sense perdre:

"Crec que només fora de casa, i nosaltres som dels bons fora de casa, han fet dos punts menys que nosaltres i tenen les mateixes victòries que nosaltres. Aleshores això ja et diu que serà un rival que demà ens posarà les coses molt, molt difícils. Si a casa hagués aconseguit el mateix estaria lluitant per pujar."

Preguntat per Puado, el tècnic de Massanassa s'ha desfet en elogis cap a l'autor del hat-trick en l'últim partit i segon màxim golejador de l'equip.

"És un mirall per als jugadors de casa que intenten seguir la seva estela. Aporta molt a nivell tècnic i tàctic i dins també és un deu com a persona, és intel·ligent, preparat... És el nòvio ideal per a la filla de qualsevol. No és el meu cas però si no m'ho plantejaria."

Calero, per sanció, és l'única baixa segura per enfrontar-se al Màlaga.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut