FUTBOL

Vicente Moreno: "El repte és mantenir la tensió i lluitar per ser campions de Lliga"

Aconseguit el primer gran objectiu de la temporada, Vicente Moreno admet que el gran repte de la plantilla és mantenir la tensió fins a finals de temporada per ser campions de Lliga, aparca el futur i avança canvis en l'onze titular contra el Cartagena, on Wu Lei podria ser titular

Imma Casares FerreiroActualitzat

"És humà relaxar-se, especialment després d'una temporada tan exigent però el repte és mantenir la tensió." Aquesta és la màxima de Vicente Moreno i també de l'equip. Aconseguit l'ascens, l'equip en vol més:

"Tenim la possibilitat de donar encara més felicitat a l'afició i això passa per guanyar partits. Farem el possible per no caure en el relaxament i farem un esforç per guanyar la Lliga; històricament això només ha passat un cop i ho hem de fer pels nostres aficionats."

Vicente Moreno, que ha destacat la capacitat de l'equip per adaptar-se a la categoria i l'ajuda de l'afició i de tots els estaments del club per pujar, focalitza tota l'atenció en el partit de demà contra el Cartagena:

"Ja tindrem temps per parlar de la planificació esportiva i del futur de l'equip; ara ens volem centrar a guanyar el Cartagena. No ens ho posaran fàcil perquè ells es juguen la permanència però nosaltres buscarem la victòria."

El tècnic de Massanassa ha anunciat canvis en el partit de demà i ha deixat entreveure que Wu Lei serà titular "perquè demà és el seu últim partit abans que marxi amb la seva selecció i perquè s'ho mereix".

Wu Lei titular i altres canvis "perquè les circumstàncies obliguen, però que ningú no pateixi, intentarem fer el millor onze per guanyar el partit".

Un partit que es jugarà aquest divendres a les 21.00 h a l'RCDE Stadium.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut