Espanyol

Vicente Moreno: "El més important és que el resultat sigui favorable"

L'Espanyol rep aquest diumenge la Reial Societat (16.15) amb l'objectiu d'aconseguir els tres punts davant del segon classificat, a qui Vicente Moreno ha elogiat

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Ni el fred atura Vicente Moreno, a qui s'ha vist actiu en l'últim entrenament a la Ciutat esportiva Dani Jarque. L'Espanyol rep aquest diumenge (16.15) la Reial Societat, que vol recuperar el liderat de la Lliga però que arriba després d'una dura derrota a la Lliga Europa. Tot i aquesta situació, el tècnic de Massanassa s'ha desfet en elogis cap al rival:

"Soc admirador de la Reial i del seu entrenador perquè quan fas l'estudi del rival veus que hi ha molt de treball i moltes coses que es fan bé. Crec que és l'equip que a nivell col·lectiu fa millor les coses, en aquesta trajectòria que té amb el seu entrenador. Fixa't que només han perdut un partit i va ser a la primera jornada."

Els blanc-i-blaus només han sumat una victòria en els últims cinc partits. A casa són forts i amb la bona imatge que va donar l'equip al Camp Nou no n'hi ha prou per a Vicente Moreno, que prioritza un bon resultat.

"No et pots conformar simplement amb això, al final hem de fer les coses bé com hem fet amb molts partits però el més important és que sigui favorable. Esperem que anem en aquesta línia però que el resultat sigui favorable."

David López i Dimata no han participat en la darrera sessió, i la seva presència al partit és molt complicada. Keidi Bare, en canvi, que no va disputar cap minut al Camp Nou, està al 100%. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut