Vicente Moreno, durant l'últim entrenament de l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

Vicente Moreno: "Al partit contra el Cadis li donem moltíssima importància"

Keidi Bare ha tornat lesionat d'Albània; en canvi, Yangel podria ser convocat per primer cop

Oriol VidalActualitzat

L'Espanyol es retroba amb la Lliga dilluns a les 21.00 contra el Cadis. L'objectiu, evident: refermar les bones vibracions deixades contra el Madrid i seguir escalant a la taula. Així ho ha destacat el mateix Vicente Moreno.

"Moltíssima importància, li donem a aquest partit. Dues victòries sempre és difícil, i a casa és important aconseguir-ho. Li donem molta motivació, un rival que és complicat, exigent. "

L'entrenador blanc-i-blau ha mostrat molt de respecte per la tasca d'Álvaro Cervera, que ha construït un equip antipàtic per a tota la Lliga:

"El Cadis no tindrà res a veure amb els rivals de l'any passat, és un equip de Primera amb totes les lletres. Competeixen molt, tenen les idees molt clares. Li dono molt de valor a Álvaro, que ha pujat l'equip de Segona B a Primera i l'ha mantingut."

Això sí, l'horari, pèssim. El caliu de l'afició, fonamental per derrotar el Madrid, es pot trobar a faltar dilluns a l'RCDE Stadium.

"És una pena, just quan podríem tenir un aforament del 100% per llei. Als nostres aficionats se'ls dificulta venir, però segur que fan un esforç per empentar-nos. Ens faran falta, com el dia del Madrid. Tenen molt a dir en els resultats de casa."

El de Massanassa ha anunciat la baixa de l'albanès Keidi Bare, que ha tornat lesionat dels partits del premundial amb Albània. En canvi, Yangel Herrera, que s'ha entrenat tota la setmana amb el grup, pot entrar a la llista. També podria entrar Aleix Vidal, tot  i que no s'ha entrenat durant la setmana per un petit trencament fibril·lar. Qui segur que s'ho perdrà és Javi Puado, encara amb lumbàlgia.

 

Anar al contingut