Vicente Moreno durant la roda de premsa prèvia al partit contra l'Almeria (@RCDEspanyol)
Espanyol

Vicente Moreno: "Afrontem el partit contra l'Almeria com una veritable final"

L'entrenador de l'Espanyol ha descartat que en cas de victòria tinguin l'ascens a Primera molt més a prop i diu que hauran de seguir guanyant més partits per assolir l'objectiu

L'entrenador de l'Espanyol, Vicente Moreno, ha afirmat aquest dissabte després de la sessió d'entrenament a l'RCDE Stadium que el partit de dilluns contra l'Almeria l'afrontaran "com una veritable final", però ha descartat que en cas de victòria tinguin l'ascens a Primera molt més a prop.

"No canviem el discurs. Si guanyem, tindrem tres punts més, estarem en una situació millor que abans del cap de setmana, però no hi haurà res fet. No hem de pensar en res més enllà que no sigui fer tot el que estigui a les nostres mans per jugar un bon partit. Haurem de continuar guanyant partits. Ho afrontem com una verdadera final, però com la resta de partits. És un partit bonic de jugar a aquestes altures."

Qüestionat pel rival, el preparador blanc-i-blau ha assenyalat que l'Almeria, tercer classificat a 10 punts de l'Espanyol, és un conjunt "de molta entitat".

"Ens posaran les coses complicades i ens collaran. A més, vindran amb ganes, perquè vèncer l'Espanyol sempre motiva."

Anar al contingut