Vicente Moreno, en una imatge recent
Espanyol

Vicente Moreno: "A Sevilla haurem de fregar la perfecció"

El tècnic blanc-i-blau espera trencar la imbatibilitat dels de Julen Lopetegui

Oriol VidalActualitzat

Comença el Tourmalet per a l'Espanyol. En vuit dies, Sevilla i Madrid. Però Vicente Moreno posa tot el focus en el duel d'aquest dissabte al Sánchez-Pizjuán (18.30 h). Una prova de màxima exigència contra un equip que encara no ha perdut (tres victòries i dos empats). El tècnic espera la versió blanc-i-blava més ferma:

"Anem a Sevilla amb la intenció de trencar la seva estadística i amb ganes de guanyar. Estan fent un treball espectacular, dona gust veure'ls. Hem de fregar la perfecció en molts aspectes del joc. T'exigeixen molt."

Aleix Vidal ja s'ha entrenat amb el grup tot i els quinze punts de sutura que li van haver de posar per l'entrada de Pezzella en el partit contra el Betis. El de Valls pot entrar a la convocatòria per enfrontar-se al seu exequip, com Sergi Gómez.

"Aleix tot just ha fet el primer entrenament. Té la ferida, i hi ha un cert risc, però és un tio que vol tirar endavant malgrat que el metge el vol parar. S'ha trobat bé i entrarà a la llista."

Resten encara fora del grup tant Yangel Herrera, mirant de fer net de la lesió a la tíbia, i un Javi Puado que vol deixar enrere del tot els seus problemes de lumbàlgia. Sense ells, l'Espanyol intentarà la gesta. Des del 2011 que no guanya al feu sevillà, però Moreno confia que la victòria contra l'Alabès ajudi a superar la mala ratxa:

"Jo tenia un entrenador que deia que tot està en la ment. Psicològicament la victòria ens ha fet més feliços i ens ajudarà a portar millor l'esforç i el desgast de la setmana."

Anar al contingut