ESPANYOL

Vicente Moreno, a la presentació com a entrenador de l'Espanyol: "Hem de deixar aquest escut on es mereix"

El tècnic valencià promet "la màxima exigència i esforç" per aconseguir l'ascens la pròxima temporada

Oriol VidalActualitzat

Vicente Moreno té l'ascens al cap. En la seva presentació com a entrenador de l'Espanyol, l'entrenador de Massanassa ha mostrat el seu compromís sense fissures per assolir el retorn a l'elit "amb la màxima exigència i esforç":

Si l'escut pesés per guanyar partits, l'Espanyol ja estaria de volta a Primera. Hem de fer les coses molt bé, treballar moltíssim i deixar l'escut on mereix, perquè no serà fàcil.

Cap dubte al triar el desafiament de fer-se càrrec d'un equip que no es veia a Segona des de fa gairebé tres dècades. Moreno, que mantindrà com a segon Dani Pendín i un altre Dani, Pastor, com a preparador físic, ha estat tot convicció:

Tenia molt clar que m'havia de pujar a aquest carro. Tinc claríssim a què venim. L'Espanyol ha de ser a Primera i allà ser un equip important. Vull estar en aquest resorgir de l'Espanyol. Fent les coses bé, és un club amb un potencial enorme.

El nou míster blanc-i-blau no ha volgut entretenir-se amb el part llarguíssim que ha signficat el seu fitxatge, després d'un mes de litigi amb la propietat americana del Mallorca ("és un club que sempre duré al cor"), ni tampoc ha volgut entrar en detalls sobre com pensa remodelar l'equip... tot i que s'ha mostrat una mica ambivalent quan li han preguntat si li agradarà seguir tenint al seu servei jugadors com Valjent, Baba o Budimir:

No hi ha hagut cap conversa amb cap d'ells. Ara bé, ja veurem què passa a partir d'ara. La primera bala per a l'ascens passa ara pels despatxos. Exigiré a Rufete tenir el millor equip possible.

Convicció a partir del treball. Ha semblat el lema d'un Moreno que vol un Espanyol guanyador i que s'ho deixi tot. La primera pedra per poder respondre a la seva fama d'especialista en ascensos.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut