Vicente del Bosque durant un dels entrenaments de la selecció espanyola a Las Rozas (Reuters)
Futbol

Vicente Del Bosque desitja una final entre Barça i Madrid a la Champions

Vicente del Bosque, seleccionador espanyol de futbol, ​​ha desitjat que Reial Madrid i Barcelona superin les eliminatòries i protagonitzin per segon any consecutiu una final entre equips de l'estat espanyol a la Lliga de Campions

Xavi VegasActualitzat

Del Bosque ha fet aquestes declaracions a Alacant, on ha presentat la primera edició del campus que porta el seu nom a la capital de la Costa Blanca. El seleccionador ha eludit pronunciar-se sobre els seus favorits per a les eliminatòries a la Lliga de Campions i, després de ser preguntat sobre el favoritisme del Reial Madrid en el seu enfrontament amb la Juventus, ha advertit que, "un cop a semifinals , sempre és molt difícil "jugar davant qualsevol rival.

En aquest sentit, ha opinat que el que passa és que en aquests moments es veu "amb naturalitat" que els clubs espanyols realitzin tan bon paper en les competicions europees perquè porten "una dècada o més" fent-ho.

"Un any molt bo per al futbol espanyol"

El tècnic de Salamanca no ha volgut centrar-se exclusivament en el Real Madrid i Barcelona i ha fet un balanç sobre el que està sent una temporada "molt bona per al futbol espanyol", amb un "gran torneig i gran final de Copa". En aquesta línia, ha valorat no solament que Barça i Madrid estiguin en les semifinals de la Lliga de Campions sinó també que hi hagi "dos entrenadors espanyols" (Luis Enrique Martínez i Pep Guardiola) o jugadors seleccionables en tots els equips implicats.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut