Motor

Vicenç Aguilera: "Espero l'entesa amb l'ajuntament, el Circuit de Barcelona és un referent mundial"

S'ultimen els preparatius pel Gran Premi de Fórmula 1 que es disputarà aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya

Actualitzat

Diumenge vinent es disputarà una nova cursa del Mundial de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. El president del consorci del Circuit de Catalunya, Vicenç Aguilera, ha concedit una entrevista aquest dimecres a Catalunya Ràdio. Aguilera manté conversacions amb l'Ajuntament de Barcelona per pactar una renovació del conveni, que finalitza aquest mateix any.

Així doncs, Aguilera i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, estan en plenes negociacions. "Espero que ens entenguem perquè el circuit és un pol d'atracció molt fort per a Catalunya i per a Barcelona. És un referent a nivell mundial", explica el president. La importància és tal que la temporada vinent les proves comparatives de motor de totes les escuderies de la competició les realitzaran al Circuit de Catalunya.

L'activitat al Circuit Barcelona-Catalunya començarà aquest dijous amb un seguit d'activitats lúdiques, com curses de karts per a nens o demostracions gastronòmiques. Diumenge, a la cursa s'espera una assistència de 80.000 persones.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut