Barça

Veure Leo Messi, un gran regal de Reis per a molts nens

Per veure més de prop que mai als ídols es desafia el que sigui, també a l'intens fred que feia aquest matí a Sant Joan Despí

Francesc LatorreActualitzat

Riuada de gent cap al Johan Cruyff, escenari per primera vegada de l'entrenament de portes obertes... alguns han vingut lluny. D'altres han tingut temps de preparar pancartes molt indicades per al dia d'avui. I és que per alguns els Reis Mags no són tres, si no 4... A la carta, peticions molt variades.

L'argentí ha estat el més aclamat mentre ha estat a la gespa. Els gairebé 6.000 aficionats presents a l'estadi han tingut la sort de veure'l a la primera part de l'entrenament, perquè després, com la resta de titulars ahir, se n'ha anat cap als vestidors, mentre la resta de companys feien un partidet. Ell és el més estimat, però un dia com avui permet descobrir que els aficionats joves tenen més preferències.

 

Aquest diumenge també hi ha hagut temps per als autògrafs i les fotografies, un regal de Reis anticipat en un dia carregat de màgia.

 

 

 

Després de l'entrenament, els jugadors blaugranes han visitat diferents hospitals, un gran regal de Reis per als nens que hi ha ingressats:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut