Fórmula 1

Vettel planta cara a Alonso i marca el millor temps en els últims lliures del GP d'Alemanya

Ferrari ha fet un salt qualitatiu important però Red Bull no pensa afluixar la corda. Sebastian Vettel ha fet el millor temps en l'última sessió d'entrenaments lliures al GP d'Alemanya i ha deixat palès que tant Fernando Alonso com Felipe Massa encara hauran de pujar un graó més en competitivitat per poder assolir la seva primera "pole" de la temporada. I és que l'alemany de Red Bull ha superat l'espanyol, segon, abans de la qualificació amb Webber tercer i el brasiler quart. McLaren ha millorat respecte de divendres però Hamilton només ha pogut ser sisè. La qualificació es podrà seguir en directe per TV3 i elsesports.cat a partir de les 13.30 hores.

Actualitzat
Fernando Alonso està totalment entestat en la victòria a Hockenheim per guanyar en confiança en l'últim tram del Mundial però, malgrat que Ferrari és ara molt més competitiu que a València i Silverstone, encara ho té molt complicat per descavalcar els Red Bull.

L'equip de la beguda revitalitzadora ha aconseguit nou de les deu "poles" disputades fins ara i no està disposat a cedir el seu domini en les qualificacions. Tampoc a Alemanya. Malgrat la pressió dels Ferrari, els Red Bull han demostrat en els últims entrenaments lliures a Hockenheim que no pensen cedir davant el setge de l'escuderia italiana i tot fa pensar que la disputa per la primera posició de l'engraellat serà força emocionant.

I és que no ha estat fins als últims minuts de la darrera sessió abans de la qualificació quan Red Bull i Ferrari han mostrat el seu verdader potencial. La pluja ha condicionat els primers compassos de l'entrenament i s'ha hagut d'esperar que la pista s'eixugués per veure les prestacions de tots els monoplaces. Alonso ha demostrat que té un molt bon ritme de cursa però al final s'ha vist superat per un Sebastian Vettel que vol guanyar davant la seva afició. Massa i Webber han lluitat per la tercera plaça i l'australià ha acabat guanyant la partida al brasiler. Hamilton ha tancat la sessió en sisè lloc tot just per darrere de Rosberg. De la Rosa ha estat quinzè i Alguersuari, setzè.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut