Fórmula 1

Vettel i Webber presenten via internet l'RB8, el nou monoplaça de l'escuderia Red Bull

Red Bull ha presentat el monoplaça amb què aspira a guanyar el títol per tercera vegada consecutiva. Evidentment, el nou cotxe del campió del món, Sebastian Vettel, havia despertat una expectació enorme. La principal novetat respecte als vehicles presentats per altres equips és la col·locació de dues entrades d'aire a la part frontal. L'escuderia austríaca ha disenyat un morro molt semblant al de Ferrari, amb un desnivell a la part frontal del cotxe. De fet, gairebé totes les escuderies, amb l'excepció de McLaren, aposten pel frontal amb desnivell. També Sauber, que ha mostrat el C31 amb què Kobayashi i Checo Pérez aspiren a millorar la setena posició de constructors de l'any passat. Aquest dimarts ja rodaran al circuit de Jerez.

Actualitzat
La tercera escuderia en fer la posada de llarg aquest dilluns ha estat Toro Rosso. El nou STR7, que ja no pilotaran Alguersuari i Buemi. s'estrenarà aquest dimarts al circuit de Jerez. Al volant, l'australià Daniel Ricciardo i el francès Jean-Eric Vergne.

Lotus ja roda a Jerez

El nou cotxe de l'equip Lotus, l'E20, el van presentar aquest diumenge via internet i aquest dilluns ja s'ha estrenat a la pista del circuit de Jerez. El finlandès Kimi Raikkonen, que torna a la F1, ha fet 20 voltes, insuficients per treure'n cap conclusió.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut