Kevin Magnussen
Magnussen, abans de l'accident que ha acabat amb els tercers lliures al Canadà (Reuters)
Motor

Vettel fa el millor temps en una tercera sessió accidentada al GP del Canadà

El últims lliures s'han hagut d'aturar per un fort accident de Magnussen, i els Mercedes han quedat endarrerits en no poder desenvolupar les seves estratègies

Actualitzat

Sebastian Vettel ha marcat el millor temps en la tercera i última sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del Canadà, al circuit Gilles Villeneuve de Mont-real. L'alemany ha liderar la taula de temps amb 1:13,919 i ha avantatjat Max Verstappen, el segon, per 239 mil·lèsimes de segon.

Els dos pilots de Mercedes, Nico Rosberg i Lewis Hamilton, han acabat en els llocs tercer i cinquè, respectivament, a 397 i 415 mil·lèsimes. Entre ells s'ha colat Kimi Räikkönen, a 413. Els espanyols Carlos Sainz i Fernando Alonso han estat setè i vuitè, a 736 i 882 mil·lèsimes de Vettel. Al contrari que la resta de pilots, que han circulat amb pneumàtics ultratous, Alonso ha aconseguit el seu millor temps amb el compost supertou.

La tercera sessió ha quedat suspesa a 13 minuts del final per un fort accident, sense conseqüències, de Kevin Magnussen, que ha impactat contra un mur a la sortida d'una variant.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut