Verstappen
Verstappen, durant la cursa d'aquest dissabte (Reuters)
F1

Verstappen, davant Hamilton en l'engraellat de sortida d'Austin

Actualitzat

En un final espectacular, Max Verstappen ha batut Lewis Hamilton en la lluita per la pole del Gran Premi dels Estats Units. El pilot holandès sortirà, així, des de la millor posició de sortida, amb el seu rival més directe al costat.

Verstappen podrà comptar amb l'ajut del seu company Checo Pérez, que tenia la pole provisional, però ha rebut instruccions del seu equip per afluixar una mica a la volta final. El pilot mexicà ocuparà el tercer lloc en l'engraellat i fins a cert punt podrà ajudar Verstappen al llarg de la cursa, o fins i tot en la frenada del primer viratge.

Hamilton, en canvi, no podrà comptar amb Valtteri Bottas, que ha marcat el quart millor temps, però perdrà cinc posicions en l'engraellat per haver canviat parts del motor. El quart lloc serà definitivament per a Charles Leclerc, que sortirà davant del seu company de Ferrari Carlos Sainz. Fernando Alonso està penalitzat per haver canviat moltes parts del motor, i sortirà últim.

Tot i això, ha passat a la Q2 per intentar ajudar el seu company d'Alpine, Esteban Ocon, fent-li un rebuf a la volta ràpida. El pilot francès, però, no ha pogut passar a la Q3.

Anar al contingut