Atletisme

Verena Sailer es converteix en campiona d'Europa dels 100 metres llisos

Si dimecres vam conèixer el rei de la velocitat dels Europeus d'atletisme de Barcelona, aquest dijous hem conegut la reina, després de la disputa de la final dels 100 metres femenins. La victòria ha estat per a l'alemanya Verena Sailer, que ha aturat el cronòmetre en els 11 segons i 10 centèsimes. La plata i el bronze han anat a parar a França, amb Véronique Mang, segona classificada, a només una centèsima de l'or, i Myriam Soumaré, tercera amb un temps d'11.18.

Actualitzat
Els núvols negres i la pluja s'han convertit en els protagonistes de la competició de tarda dels Europeus d'atletisme. A la tarda ha caigut un fort aiguat que, de totes maneres, no ha impedit que la competició continués endavant. Una de les proves disputades han estat les dues semifinals dels 5.000 metres masculins. En la primera sèrie s'ha classificat l'espanyol d'origen etíop Alemayehu Bezabeh i en la segona els seus companys de selecció, Jesús España i Sergio Sánchez, que, per tant, també disputaran la final.

López i Marco, a la final dels 800

Els sevillans Kevin López i Luis Alberto Marco disputaran dissabte la primera final de la seva vida en alta competició, després d'aconseguir amb solvència la seva classificació per a la final dels 800 metres. En canvi, el balear David Bustos ha caigut eliminat.

Chilla, sisena en javelina

Mercedes Chilla, que va fer història fa quatre anys en penjar-se el bronze a Göteborg, s'ha hagut de conformar amb la sisena posició.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut