Tenis

Verdasco s'entrena sense molèsties i tot fa pensar que disputarà la final de la Davis

Divendres comença la final de la Copa Davis i sembla que els dubtes sobre la participació de Fernando Verdasco es van dissipant. Tot indica que el número 2 de l'equip espanyol estarà a punt per disputar la final. En l'entrenament d'aquest dimecres, centrat en el partit de dobles, Verdasco no s'ha ressentit de les molèsties i se l'ha vist disputar sense problemes un partidet juntament amb la seva parella, Feliciano López, contra Nadal i Ferrer. Presumiblement, però, se'l reservarà per al doble de dissabte, i Nadal i Ferrer jugaran els individuals de divendres.

Actualitzat
Fernando Verdasco s'ha entrenat novament a bon ritme. Al matí ho ha fet compartint doble amb Feliciano López, i a la tarda ha jugat un partidet contra Rafa Nadal. Tot apunta que Verdasco serà reservat per jugar dissabte el partit de dobles amb Feli, i eventualment per jugar el cinquè partit de diumenge.

Ferrer i Nadal jugarien els individuals de divendres

Si no hi ha sorpreses d'última hora, doncs, David Ferrer i Rafael Nadal seran els jugadors escollits per Albert Costa per disputar els individuals de divendres contra els txecs Radek Stepanek i Tomas Berdych, respectivament. En l'últim dia d'entrenaments intensos, els jugadors espanyols han rebut la visita de la soprano Ainhoa Arteta, bona aficionada al tenis, i han fet feliços un grup de futurs tenistes que han tingut el privilegi d'estar uns quants minuts al costat dels seus ídols.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut