Tenis

Verdasco i Montañés passen ronda, i Granollers i David Ferrer s'acomiaden de l'Open d'Austràlia

Fernando Verdasco s'ha classificat per la tercera ronda de l'Open d'Austràlia, després de guanyar sense problemes l'ucraïnès Ivan Sergeiev en tres còmodes sets (6-1, 6-2 i 6-2). També ho ha fet Albert Montañés, que s'ha imposat al francès Stephane Robert. En canvi, Marcel Granollers no ha pogut mantenir el bon ritme amb què va debutar i ha quedat eliminat en perdre contra el colombià Alejandro Falla (6-4, 6-1 i 6-3). Qui també s'ha acomiadat del primer Grand Slam de la temporada ha estat David Ferrer, que ha caigut a mans del xipriota Marcos Baghdatis.

Actualitzat
El tenista de Xàbia, però, ha venut cara la seva derrota contra el número 31 del món. De fet, ha guanyat els dos primers sets, però, al tercer, ha cedit en el "tie-break". Baghdatis s'ha fet fort i ja no ha perdonat fins al final (4-6, 3-6, 7-6, 6-3 i 6-1).

Sí que han passat ronda Nikolai Davidenko, que ha guanyat l'ucraïnès Ilia Marxenko, i NovakMarxenko Djokovic, que s'ha desfet del suís Marco Chiudinelli, número 58 del món. El serbi ha perdut el primer set, però ha enllestit la feina en els tres següents (3-6, 6-1, 6-1 i 6-3).

Victòria també per a Roger Federer, que s'ha imposat a Victor Hanescu en tres sets i es trobarà amb Albert Montañés a la següent ronda. El tenista de Sant Carles de la Ràpita ha eliminat el francès Stephane Robert.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut