Verdasco està molt "frustrat" i emprenyat amb l'organització del Roland Garros
Verdasco està molt "frustrat" i emprenyat amb l'organització del Roland Garros
Tenis

Verdasco denuncia amb "frustració" la seva baixa a Roland Garros per un "estrany" positiu

El tenista no podrà participar en el Roland Garros per haver donat positiu en una prova de Covid-19 en la seva arribada a París; Verdasco explica que s'ha fet proves en diversos centres i que en totes ha sortit negatiu

Redacció Esport3Actualitzat

El tenista Fernando Verdasco ha comunicat sentint una "total frustració", que no podrà jugar el torneig de Roland Garros, que comença aquest diumenge, per haver donat positiu en una prova de COVID-19 a la seva arribada a París i després d'haver superat de manera asimptomàtica la malaltia a l'agost.

"A l'agost vaig passar la Covid-19 de forma asimptomàtica, vaig seguir les indicacions d'aïllament i vaig tornar a la meva rutina després de donar negatiu en dues proves PCR consecutives".

"Des d'aleshores m'he fet múltiples proves PCR amb resultats negatius en totes, incloent la portada a terme en el torneig Masters 1.000 de Roma. Vaig tornar a donar negatiu fa uns dies en el test que em vaig fer abans d'anar a Hamburg, tot i que no vaig jugar per preparar millor Roland Garros."

El jugador va viatjar a París i tant ell com la seva família es van fer la prova de la Covid: "Tots van donar negatiu, menys jo. Vaig tractar d'explicar el meu historial i situació per intentar demanar fer-me una altra prova, especialment després d'haver vist el que ha passat en casos similars amb altres jugadors ", narra Verdasco.

"L'organització de Roland Garros es va negar a fer-me un altre test, fins i tot tenint en compte totes aquestes circumstàncies i que hi havia dies suficients per repetir-me les proves abans de la competició i del sorteig del quadre. Igualment, vaig ser desqualificat", assenyala.

Verdasco explica que aquest mateix dijous s'ha fet pel seu compte dues proves PCR i una de serologia "en centres diferents per a una garantia més gran", i ha afegit que els resultats mostren que "és negatiu de Covid-19 en totes elles".

"Això podria passar-li a qualsevol jugador i crec que almenys t'haurien de fer noves proves per evitar desqualificacions directes injustes i donar certa seguretat als jugadors."

 

 

Anar al contingut