Lliga de Campions

Varane assumeix la responsabilitat de l'eliminació del Madrid a la Champions: "Aquesta derrota és meva"

Redacció Esport3 Actualitzat
Raphaël Varane assumeix la responsabilitat en l'eliminació del Reial Madrid a la Champions davant del Manchester City (EFE)

Raphaël Varane ha sortit a la fotografia dels dos gols que ha encaixat el Reial Madrid davant del Manchester City de Pep Guardiola i han costat l'eliminació de la Champions al conjunt blanc. En acabar l'enfrontament, el central francès s'ha mostrat desolat i no ha dubtat a l'hora d'assumir les responsabilitats als micròfons de Movistar:

"Vull donar la cara perquè, per a mi, aquesta derrota és meva. Ho he d'assumir. Estic trist pels meus companys, per l'esforç que han fet i perquè tinc la meva responsabilitat en aquesta desfeta. Els errors es paguen molt cars en aquest nivell.

"No tinc explicacions per a aquests errors. És una nit complicada per a mi i ho d'assumir. No hi ha res a pensar. Ho hem donat tot en el camp i de vegades pots fallar i jo he fallat, ho he d'assumir."

 

Després de rebre l'escalf dels seus companys de vestidor, Varane només pot expressar paraules d'agraïment:

"Agraeixo el suport dels meus companys. Això no m'ha passat moltes vegades a la meva carrera, però això passa. Hi ha errors a tot el camp, però hi ha algunes zones on es paga molt car. No hi ha més explicacions.

"Tots saben que estic trist i que ho he d'assumir. S'ha de tenir caràcter per tornar millor i més fort i ja penso en això. Serà una nit complicada, soc un competidor, hem perdut i he fallat. No marxo content i ho he d'assumir."

 

Anar al contingut