Futbol

Van Nistelrooy negocia la seva sortida del Madrid per poder jugar i tenir opcions d'anar al Mundial

El Madrid, com que té l'agenda de partits força descongestionada, va aprofitar ahir per jugar un amistós a Albània i de pas fer una mica de caixa. Dos milions i mig d'euros per un partit que es va allargar una hora i mitja més del previst, per culpa d'una apagada elèctrica. Qui difícilment tornarà a jugar amb els blancs és Ruud van Nistelrooy, que té ofertes del Tottenham, l'Stoke City i el Galatasaray de Rijkaard. El club blanc ja ha dit que no posarà cap pega a la sortida del davanter holandès.

Actualitzat
Després d'arribar de matinada del "bolo" albanès, avui, a Valdebebas, hi havia poques ganes d'entrenar-se. Primer hi ha hagut aplaudiments per a Drenthe, que es va estalviar el viatge per culpa d'una gastroenteritis. Després, quan tocava córrer una mica, l'estómac de Guti ha centrat l'atenció dels seus companys.

El segon capità s'ha aixecat la samarreta i els ha ensenyat un nou tatuatge que els ha deixat bocabadats. Un xou diferent és el que oferia Cristiano Ronaldo. O això o el portuguès practicava un exercici innovador. El davanter ha donat la benvinguda a Diarra, que avui ha tornat de la Copa d'Àfrica.

Anar al contingut