Barça

Van Gaal creu que De Jong s'ha equivocat fitxant pel Barça

L'ex del Barça creu que l'opció Barça no es la millor per a la carrera del jove jugador holandès

Actualitzat

Louis Van Gaal creu que Frenkie de Jong s'ha equivocat en el moment de triar l'oferta del Barça entre totes les que tenia sobre la taula, segons ha explicat a Fox Sports. El migcampista, que deixarà de ser jugador de l'Ajax aviat, va optar per l'oferta del Barça per davant d'altres com la del Manchester City.

Van Gaal, que coneix perfectament l'Ajax, el futbol holandès i el Barça, creu que el problema és que el jugador no té garantit que pugui jugar amb regularitat:

"Crec que ho tindrà difícil. No només perquè pot ser que tingui un rol diferent, sinó perquè haurà de disputar-se amb altres poder ser a l'onze inicial. Ha tingut sort que el Barça hagi estat eliminat a les semifinals de la Champions ja que l'estatus del club és un altre i hi haurà altres jugadors"

 

"Segons la meva opinió, podria haver triat millor", ha insistit l'entrenador holandès:

"De Jong és un jugador molt bo, però també ho és Ivan Rakitic Sent un jugador jove has d'escollir un club on puguis jugar. La pregunta és si això ho té assegurat al Barça. Haurem d'esperar. Jo espero que sí, perquè en aquestes edats has de poder jugar cada partit."

Anar al contingut