Van der Vaart carrega contra Laporta
Van der Vaart carrega contra Laporta
Barça

Van der Vaart carrega contra Laporta: "Es pensa que és el rei però és una mica idiota"

L'exfutbolista ha carregat durament contra el president del Barça i ha apuntat que el mercat de fitxatges blaugrana li sembla "una vergonya"

Redacció Esport3Actualitzat

L'activació de les quatre palanques ha permès al FC Barcelona canviar dràsticament la situació econòmica del club i incorporar molts dels jugadors desitjats, però no tothom veu amb bons ulls aquestes operacions.

Els moviments blaugranes aquest estiu estan provocant moltes reaccions, tant positives com negatives, en el món del futbol, però fins ara pocs havien arribat al nivell de Rafael van der Vaart.

En la prèvia del primer partit de Lliga dels blaugranes, l'exfutbolista del Reial Madrid, l'Hamburg o l'Ajax, entre d'altres, ha criticat el mercat del Barça, afirmant que li sembla "una vergonya" que hagin fet els fitxatges que han fet.

"Com coi poden comprar jugadors quan no tenen diners? Em sembla una vergonya."

El neerlandès, en declaracions al programa Ziggo Sport de la televisió neerlandesa, també ha carregat durament contra el president del club, Joan Laporta, fins al punt d'arribar a l'insult.

"Laporta no para de riure per tot arreu amb aquell cap tan gros que té. Aquest home es creu el rei, però crec que és una mica idiota."

Tot i això, el moment en què més molest s'ha vist Van der Vaart ha estat en parlar sobre la situació de Frenkie de Jong, un dels jugadors que porta més dies sonant per abandonar el FC Barcelona per alleugerir massa salarial.

"Que Frenkie guanya massa? Tu primer signes un contracte, i després el compleixes o marxes amb bones condicions, però no és així. El nom del Barça ha quedat tacat. És un gran club i tothom vol jugar allà, però a partir d'ara el jutjarem d'una altra manera."

Anar al contingut