De Ligt, central de l'Ajax d'Amsterdam
De Ligt, central de l'Ajax d'Amsterdam
Futbol Internacional

Van der Sar dona per perdut De Ligt i creu que anirà a LaLliga o a la Premier

El director general de l'Ajax, Edwin Van der Sar, ha admès que el jugador deixarà l'entitat a final de temporada amb destí a LaLliga o a la Premier d'Anglaterra

Clàudia AizpitarteActualitzat

El director general de l'Ajax Edwin Van der Sar ha admès que el central de l'equip "ajacied", Matthijs de Ligt, deixarà l'entitat a final de temporada amb destí a LaLliga o a la Premier d'Anglaterra.

"Aquests seran els últims partits de De Ligt amb l'Ajax", ha afirmat el que va ser internacional amb Holanda, porter de l'Ajax, Juventus  Mancchester United entre d'altres.

El responsable de l'Ajax, a unes declaracions a Sky Sports, va assenyalar que el jugador "ha estat amb nosaltres des que era un nen i acabarà en un gran equip", i va concretar una mica més sobre el seu futur: "El seu destí serà Anglaterra o Espanya."

A la Lliga espanyola, l'equip que més interès ha mostrat pel jugador ha sigut el FC Barcelona, que fa uns mesos ja va tancar la contractació de Frankie de Jong. Ambdós jugadors van disputar la passada nit i van perdre amb l'Ajax a la segona semifinal de la Lliga de Campions, contra el Tottenham Iondinense.

 A l'Ajax, campió de la Copa, li queda un petit recorregut a la Lliga, ja que a falta de dues jornades s'està jugant el títol amb el PSK, amb qui comparteix el lideratge amb 80 punts, encara que els d'Amsterdam són líders.

Anar al contingut