Mathieu van der Poel ha passat la nit a comissaria
Mathieu van der Poel ha passat la nit a comissaria
Ciclisme

Van der Poel acaba detingut per agredir dues joves que no el deixaven dormir

El ciclista neerlandès, un dels màxims favorits per al Mundial, ha abandonat la prova en línia al quilòmetre 34

Redacció Esport3Actualitzat

Un dels màxims favorits per aconseguir el mallot irisat ha estat descartat inclús abans de disputar la prova. I és que Mathieu van der Poel s'ha vist involucrat en un incident al seu hotel amb dos joves que no el deixaven dormir.

Es tracta de dues adolescents de 13 i 14 anys que van estar molestant el ciclista quan era a la seva habitació descansant. Les joves van estar trucant a la porta fins al punt que Van der Poel no podia dormir i va decidir sortir. Tot plegat va acabar amb una presumpta agressió del neerlandès, que va ser detingut per la policia.

D'aquesta manera, Van der Poel ha passat la nit a comissaria i ha vist com se li retirava el passaport. La policia l'ha deixat en llibertat sota fiança i amb l'obligació de comparèixer davant la justícia australiana dimarts. En el comunicat emès per la policia s'explica que el neerlandès va empènyer una de les joves, que va caure a terra, i l'altra va ser empesa contra una paret, fet que li va causar una ferida al colze.

Aquest diumenge, a la prova en línia del Mundial de ciclisme que es disputa a Austràlia, el ciclista, de 27 anys, ha acabat abandonant al quilòmetre 34 dels 266,9 que tenia la cursa.

Anar al contingut