Marco van Basten, en una imatge d'arxiu (Reuters)
BARÇA

Van Basten compara Messi amb un pastisser

L'exfutbolista neerlandès, que altres vegades ha elogiat l'argentí, s'ha mostrat molt crític amb les actuacions d'aquesta temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Marco van Basten, estrella del futbol holandès i europeu a finals del segle passat, s'ha mostrat molt crític amb les actuacions de Leo Messi i Antoine Griezmann aquesta temporada. En una entrevista a la cadena holandesa Ziggo Sport, Van Basten ha fet una estranya comparació i ha dit que tots dos estan jugant malament, senzillament. Tots dos estan jugant com uns pastissers.

Van Basten ha fet servir l'expressió "stelletje koekenbakkers", que traduït de manera literal al català vol dir "colla de pastissers". Es tracta, però, d'una frase feta que fa referència a les persones que fan una feina sense tenir-ne gaire idea o que ho fan amb desencert.

No reconeixem el jugador que estàvem acostumats a veure. No està content amb la seva situació al Barça ni amb tot el que rodeja al club. Llavors també hi ha aquests embolics amb Griezmann... És una acumulació de factors. No veiem ni la persona ni el jugador que coneixem.

Van Basten també ha vinculat el pobre rendiment de Messi amb el fet que no hi hagi públic als estadis. El mateix Van Basten s'havia desfet en elogis cap a l'argentí en el passat, davant les repetides exhibicions futbolístiques i golejadores del crac blaugrana. Els dos jugadors comparteixen trofeus com la Bota d'Or.

 

ARXIVAT A:
MessiGriezmann
Anar al contingut