Ningú ha pogut aturar Van Aert en la primera etapa del Dauphiné
Ciclisme

Van Aert continua en ratxa i supera totes les estrelles a la primera etapa del Dauphiné

Aquest dimecres ha començat el Criterium del Dauphiné, amb la participació de tots els candidats a guanyar el Tour. El primer líder, però, és el belga Wout Van Aert, guanyador de l'Strade Bianche i la Milà-San Remo, que allarga la seva ratxa

Arcadi AlibésActualitzat

El Criterium del Dauphiné sempre s'ha considerat com un assaig general per al Tour. Aquest any no és una excepció i entre els ciclistes inscrits hi ha tots els candidats a guanyar la ronda francesa, que comença a finals de mes.

El Dauphiné s'ha reduït a cinc etapes, quatre de les quals són d'alta muntanya. La primera, disputada avui entre Clermont-Ferrand i Saint-Christo-en-Jarez, era l'única que no tenia cap gran port de muntanya, tot i que la línia d'arribada era al final d'una pujada d'un quilòmetre al 6%.

El jove belga Wout Van Aert, recent guanyador de l'Strade Bianche i la Milà-San Remo, ha evidenciat que continua en forma i ha derrotat tots els favorits. Darrere d'ell s'han classificat Darly Impey, Egan Bernal i Alejandro Valverde. Els únics noms il·lustres que han perdut temps han estat Chris Froome i Marc Soler.

A partir de demà començarà el gran duel entre Egan Bernal i Primoz Roglic, que sobre el paper són els gran favorits per guanyar tant el Dauphiné com el Tour.

Anar al contingut