Lliga de Campions

Valverde vol resoldre l'afer Dembélé "a nivell intern"

L'entrenador blaugrana ha explicat que vol treballar de portes endins per tal d'evitar noves mostres d'indisciplina per part del davanter francès

Actualitzat

Tarda de rodes de premsa el dia abans que el Barça rebi el Tottenham al Camp Nou en un partit de Champions en què, passi el que passi, els blaugranes ja tenen els deures fets i ja saben que passen a vuitens de final com a líders de grup. Ernesto Valverde, però, no vol donar res per fet:

"Esperem un partit dur. Físicament i tàcticament són molt forts i la seva classificació està en joc. Nosaltres sortirem a aconseguir la victòria. Només volem guanyar. Serà un partit important contra un rival important en una competició important."

Pel que fa a l'última mostra d'indisciplina d'Ousmane Dembélé, que es va presentar amb retard a l'entrenament, el tècnic blaugrana tanca portes i, entre bromes, subratlla que vol resoldre l'afer amb el francès "de forma interna":

"Comença el serial Dembélé... Ha passat alguna circumstància que hem de resoldre a nivell intern. Hem d'ajudar el jugador. És molt jove i té molta carrera al davant. Ens dona moltes coses en el camp, però tothom s'ha de comportar de la mateixa manera. Ja ho he dit moltes vegades."

El tècnic s'ha fet un tip de respondre a preguntes sobre el francés:

Sobre amb qui comptarà i amb qui no, tenint en compte la classificació del Barça com a primers de grup a la Champions, Valverde admet que farà rotacions i descarta de totes totes Luis Suárez:

"Hi haurà algun canvi. Venim de jugar un partit important com el de dissabte. Jugadors que acaben de recuperar-se com Luis Suárez no entra en els meus plans fer-los jugar dos partits en tres dies. Segur que Luis Suárez no jugarà."

Un dels possibles jugadors que podria entrar en la convocatòria és Arthur, que s'està acabant de recuperar de la lesió que l'ha apartat dels terrenys de joc en les últimes setmanes:

"Esperem que tingui l'alta mèdica. L'altre dia el vaig veure encara amb algun dubte. A veure aquesta tarda com s'entrena, però confiem que estigui bé."

Abans de Valverde, el jugador Clément Lenglet també ha tingut unes paraules per als mitjans de comunicació:

"Afrontem aquest partit com sempre, amb la idea de guanyar."

Sobre l'últim retard de Dembélé en un entrenament, el central del Barça prefereix no jutjar el seu company de vestidor:

"El que importa és el que fem en el camp i Ousmane ho està fent molt bé. La resta ja és cosa dels periodistes."

ARXIVAT A:
DembéléValverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut