Barça

Valverde: "Veig centrat a Piqué"

Actualitzat

Ernesto Valverde ha sortit a la sala de premsa per parlar de la prèvia del Leganés-Barça, però també ha hagut de fer front a preguntes sobre els viatges de Piqué aquesta setmana a Madrid per l'organització de la Copa Davis. L'entrenador del Barça ha argumentat així com veu el central català:

 "Si arriba en condicions o no ho veurem a la llista. Si entra o no. He parlat amb ell d'aquest assumpte. El veig centrat. Té qüestions al marge del futbol. De vegades es critica els futbolistes perquè no fan res al marge del futbol. I quan ho fan és el primer que se'ls retreu".

Valverde també ha estat contundent respecte de la importància que dona al partit de Butarque. El Leganés és cuer de Primera, però el tècnic del Barça avisa:

 "No estem per pensar que tenim enemics petits. Són cuers, però l'any passat ja ens van guanyar. Si faig memòria i des que sóc entrenador del Barça hem perdut amb el Leganés, dos cops amb el Llevant, el Granada... Ens hem de centrar en els tres punts perquè ens fan falta. I hem de recuperar les bones sensacions".

L'entrenador blaugrana ha dit que té recanvis per a les baixes que hi ha en defensa, que el futur de Riqui Puig l'han de decidir el jugador i el club i que, per a Dembélé:

"És fonamental que tingui continuïtat. Toquem fusta, estem molt a sobre seu en tots els sentits. Esperem que tingui regularitat en el joc, sobretot sense lesions".

ARXIVAT A:
Gerard PiquéValverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut