Barça

Ernesto Valverde: "Vam arriscar fent jugar Dembélé"

El marcador ajustat contra l'Olympique de Lió va ser clau perquè Dembélé sortís al camp. "Les sensacions del jugador eren bones", ha explicat el tècnic

Actualitzat

El Barça juga al Benito Villamarín, aquest diumenge a les 20:45 hores. Un partit difícil, sobretot tenint en compte que el conjunt blaugrana va perdre en el partit de la primera volta que va tenir lloc al Camp Nou. Així ho veu el tècnic del Barça, Ernesto Valverde:

"El de demà és un partit vital, és una sortida molt difícil. És important mirar el que va passar en el partit de la primera volta, és l'únic equip que ens ha guanyat al Camp Nou."

Sumar els tres punts, sí o sí: 

"Quedarien 7 partits i 21 punts en joc... Veurem si guanyem... El que volem és guardar la distància amb els nostres perseguidors."

Contra el Lió "vam patir per moments":

"Contra l'Olympique de Lió vam patir per moments, vam decidir que l'entrada de Dembélé ens podia anar bé i vam decidir arriscar. Ja sabíem el risc que corriem fent-lo jugar... Ell tenia unes bones sensacions, ell pensava que inclús podia jugar d'inici... Si el marcador no hagués estat ajustat, potser no l'hauria fet jugar i estaria disponible aquest diumenge."

Valverde també ha valorat l'eliminatòria de la Champions, davant el Manchester United: 

"La de Champions és una eliminatòria molt atractiva, ja van demostrar del que són capaços contra el PSG i ara estan en un molt bona dinàmica de resultats. Serà molt complicat."


 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut