Barça

Valverde: "Tot el que hem fet ha estat el correcte"

L'entrenador del FC Barcelona ha explicat que mai ha tingut cap dubte, "ni ara ni abans del partit d'anada", a l'hora d'alinear Chumi contra el Llevant

Actualitzat

En la roda de premsa posterior a la victòria del Barça davant el Llevant, Valverde s'ha mostrat convençut que el seu equip passarà als quarts de final de la Copa del Rei més. El tècnic del FC Barcelona ha destacat la manera amb què l'equip ha "superat la pressió del Llevant" en el dia d'avui, un aspecte clau en la remuntada dels catalans:

"Estem contents perquè teníem un marcador advers al principi del partit i li hem donat la volta. Hem superat les dificultats que ens plantejava el Llevant. Sempre ho volem guanyar tot i avui ho hem aconseguit. Ens han pressionat molt bé però de mica en mica els hem pogut anar tancant al darrere. Els hem neutralitzat molt bé els contracops."

En relació al cas Chumi i a la suposada alineació indeguda, Valverde ha explicat que no va tenir "cap dubte" a l'hora d'alinear-lo i que el club "està convençut" del que ha fet:

"No hem tingut cap dubte en alinear a cap jugador. Tot el que hem fet ha estat el correcte, tot ho hem fet bé. La sensació que tinc és que demà estarem al sorteig i tindrem una eliminatòria que no sabem contra qui serà. No en tenim cap dubte, ni ara ni abans del partit d'anada. Estem convençuts del que hem fet, hem actuat d'una manera absolutament correcta. Hem guanyat on havíem de guanyar. El reglament és claríssim."

Al ser preguntat per l'entrada de Luis Suárez en un partit que els seus homes dominaven per 3 gols a 0 sent l'únic davanter centre pur de la plantilla, el tècnic ha dit que vol "els jugadors es mantinguin actius". A més, l'entrenador blaugrana ha parlat de l'absència de Malcom, apuntant que "és un jugador que té moltes qualitats i molt bones" i que el pròxim diumenge davant el Leganés podria entrar en la llista:

"Esclar que comptem com ell. Diumenge pot entrar a la llista. Esperem veure la seva millor versió."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut