Barça

Valverde: "Tenim equip i jugadors per afrontar el que ve"

El tècnic del Barça insisteix que l'empat contra el Girona al Camp Nou no farà canviar el seu plantejament amb les rotacions i assegura que té prou jugadors per afrontar la temporada amb garanties abans de la visita al camp del Leganés

Actualitzat

Ernesto Valverde ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Leganés que l'empat contra el Girona al Camp Nou no li farà canviar el plantejament inicial amb les rotacions i ha assegurat que tenen prou jugadors per afrontar la temporada amb garanties.

"El plantejament que teníem abans de jugar contra el Girona era guanyar els tres partits d'aquests sis dies. Amb el Girona no ha pogut ser, però ara esperem guanyar els partits que queden. La idea que teníem sobre els jugadors i les rotacions no ha canviat. Tenim equip i jugadors per afrontar el que ve."

Valverde ha avisat que el Leganés, cuer de la classificació de Primera Divisió amb només 1 punt en cinc jornades, és un rival que juga amb molt d'entusiasme i que mereix tenir més punts dels que té ara mateix i no s'ha mostrat preocupat per haver encaixat els mateixos gols que en les 13 primeres jornades de la temporada passada.

"Encara és d'hora per treure conclusions, però és evident que hem d'acabar d'ajustar-nos en defensa per evitar encaixar tants gols. Hem d'esperar més partits per veure quina és la tendència."

El tècnic blaugrana també ha donat la seva opinió sobre els premis The Best i considera que el millor jugador del món és Leo Messi.

"Abans no hi havia tants premis ni tanta premsa, ara tot s'ha magnificat. Cada gala s'ha convertit en un autohomenatge i hi ha massa soroll mediàtic... Això és un esport, però cada vegada és més un "show business". Per nosaltres, el millor és Messi. No diré res sobre Modric, ha fet una gran temporada i és un bon jugador".

Per últim, Valverde ha analitzat l'expulsió de Lenglet i ha admès que el VAR no servirà per acabar amb les polèmiques arbitrals.

"Som al període inicial del VAR, amb el temps s'ajustarà més, però no crec que la polèmica desaparegui del tot. Tots volem la tecnologia per aclarir jugades dubtoses. El que jo volia veure és si el VAR para molt el ritme del joc. I puc dir que té coses que m'agraden molt del VAR i d'altres en què no ho veig tan clar."

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut