Barça

Valverde: "Són tres fitxatges que il·lusionen l'afició"

L'entrenador del FC Barcelona ha assegurat en declaracions als mitjans oficials del club blaugrana que els fitxatges de Griezmann, De Jong i Neto generen il·lusió entre l'afició i que espera molt d'ells de cara a la temporada que ve

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, ha assegurat en declaracions als mitjans oficials del club blaugrana que els fitxatges de Griezmann, De Jong i Neto són il·lusionants i que espera molt d'ells de cara a la temporada vinent.

"Són tres fitxatges importants, un a cada línia, i esperem molt d'ells. Sabem que generen il·lusió a la nostra afició, i volem que ràpidament s'incorporin en la dinàmica de l'equip per rendir al seu nivell."

Valverde ha valorat les qualitats d'Antoine Griezmann, de qui diu n'espera un rendiment immediat i que hi té moltes esperances dipositades.

"Griezmann és un futbolista assentat, amb molta experiència a la Lliga. Ràpid, que va bé a l'espai i és determinant en els últims metres. Sabem el que costa i el que et pot donar aquest tipus de jugador, tenim moltes esperances posades en ell."

Per últim, el tècnic blaugrana ha insistit que l'objectiu de cara a la temporada que ve és guanyar tots els partits i tots els títols possibles.

"Els nostres objectius són els mateixos de sempre: guanyar tots els partits i guanyar totes les competicions en què participem. Ho hem de fer amb el nostre estil i intentarem estar a l'altura."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut