Barça

Valverde: "Soc conscient que tinc la sort que podré dir que jo vaig entrenar Leo Messi"

Els blaugranes reben aquest dissabte al Mallorca a les 21h amb la moral alta després d'haver guanyat la setmana passada al Borussia i a l'Atlètic de Madrid, i en la setmana que Leo Messi ha rebut la sisena Pilota d'Or de la seva carrera i que oferirà demà a l'afició

Beatriz GarciaActualitzat

Quin Mallorca us espereu demà?

"És un equip que acaba de pujar. És cert que fora de casa està tenint problemes però a casa està sent molt solvent. És un equip que juga sense complexes, que intenta tenir sempre una actitud positiva al camp tant a la pressió com al joc. Vindrà aquí amb la intenció de plantar-nos cara i treure algo positiu, i ser fidels al que estan fent durant la temporada perquè és el que li ha donat l'ascens i amb el que confien per estar a primera."

 

El discurs de Leo Messi on va parlar de la seva retirada

"És normal, Leo té 32 anys, no crec que estigui pensant en retirar-se demà, no ho té al cap però està aquí. Quan un jugador passa dels 30 sempre veu el final més a prop que quan va començar la seva carrera. Se li donen més voltes a això del que he ell ha volgut transmentre. No significa que sigui ara o dintre de tres dies."

 

Ivan Rakitic, encadena dues titularitats després d'un inici de temporada la banqueta

"Ell és un jugador segur en molts aspectes. Hi ha haguts moments on ho ha participat però ha estat entrenant per quan tingués una oportunitat. Ha rendit a un bon nivell, estic content amb això. Ja veurem què passa als propers partits. però el fet que hagi sortit en moments difícils on ha actuat bé és una garantia."

 

Cants desitjant la mort de Griezmann al Metropolitano

"No sóc jutge ni tinc els coneixements necessaris per saber la sanció que correspon a una acció d'aquest tipus. El tema dels insults al món del futbol ho passem de costat, tenim una mida ampla de mesurar-los i sembla que està com admès i no ho entenc. Dit això, no sé el que passarà ni el que correspon, però estic segur que a molts aficionats no els hi va agradar, entre ells a aficionats de l'Atlètic."

 

Semedo i/o Jordi Alba?

"No ho sé, encara no han començat a fer algo amb el grup. Dependrà de si participen avui o demà. No arriscarem. Ens hem guanyat el fet d'estar classificats a la darrera joranada i és una avantatge. Per nosaltres els 3 punts de demà son importants per confirmar el que vam fer la setmana passada."

 

Tens la sensació que l'equip ha millorat?

"Com van tot tan ràpid, quan tens un partit amb una dificutat com el partit contra el Leganés, sembla que l'equip està malament. Estem en un moment de la temporada important i la setmana passada amb els dos partits ho va ser, l'equip està fort i el que volem és no deixar d'estar-ho, sabem que sempre tenin una obligació amb el resultats però també amb el joc. Volem afrontar aquesta setmana i la vinent amb ganes i amb la moral alta després d'haver guanyat al Borussia."

 

Messi, un privilegi haver entrenat un jugador com ell

"Sóc conscient però a vegades el dia a dia no et deixa disfrutar-ho del tot. Amb el temps aquestes coses es valoren més. Sí, sóc conscient que tinc la sort que podré dir d'aquí a un temps que jo vaig entrenar a Leo Messi. Igual que els grans parlen de Di Stéfano i nosaltres no l'hem vsit jugar, nosaltres podrem dir que vam estar a l'època de messi i el vam gaduir, i molts, a prop d'ell veient-lo aquí." 

 

Com està Piqué?

"Està bé, només era un cop i ha entrenat bé des del primer dia."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut