Barça

Valverde sobre Coutinho: "Fa gols, dona assistències i ens pot ajudar en la construcció del joc"

En la primera compareixença pública després d'oficialitzar-se el fitxatge del brasiler, l'entrenador del Barça no ha escatimat elogis cap al nou jugador blaugrana

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per valorar la victòria del Barça sobre el Llevant d'aquest diumenge a la tarda. En primer lloc, tot el reconeixement per al conjunt valencià pel partit que han jugat.

"Sempre se'ns posa el cartell de favorits, però sabíem que el Llevant seria un rival complicat. S'ha de reconèixer que ens ha costat."

Però de seguida l'atenció s'ha centrat en el nou fitxatge, Philippe Coutinho. En aquest sentit, el tècnic blaugrana té clar que és un jugador que encaixarà de seguida amb l'estil de l'equip.

"Pot aportar molt. Fa gol, dona assistències, ens pot ajudar molt en la construcció del joc. Té versatilitat i ho hem d'aprofitar. Sabrà adaptar-se molt de pressa."

Valverde també ha tingut unes paraules per valorar el partit que ha fet Dembélé després de jugar 66 minuts davant del Llevant.

"El veig bé. Ens ha d'aportar coses, s'ha d'adaptar al ritme de competició, i això és un procés. Sabem que pot millorar."

Paulinho ha tornat a fer diana, de nou, fruit d'una pilota que li ha caigut als peus just davant de la línia de gol. Sobre això, Valverde no vol sentir a parlar de jugador oportunista.

"És un jugador que quan hi ha una pilota per l'àrea... no és una qüestió de sort, s'ha de saber estar allà. Té la virtut d'acompanyar el joc, i això hi ajuda moltíssim."

 

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut