Barça

Valverde: "Sense Messi, altres jugadors han de fer un pas endavant"

El tècnic del Barça admet que l'absència del crac argentí sempre es nota, però ha demanat a altres jugadors de la plantilla que facin un pas endavant per afrontar la visita del València al Camp Nou

Actualitzat

L'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, ha admès en la roda de premsa prèvia al partit de Lliga contra el València al Camp Nou que la baixa de Leo Messi sempre es nota, però ha demanat que altres jugadors facin un pas endavant.

"La baixa de Messi la notarem sempre, però hi ha altres jugadors que han de fer un pas endavant. Contra el Betis, Griezmann va fer dos gols i volem que tingui més continuïtat. Sent conscients de la dificultat, hem de garantir que l'equip continuarà competint de la mateixa manera."

Valverde ha revelat que veu difícil que Messi pugui reaparèixer per al debut europeu a la Champions contra el Borussia Dortmund, però diu que l'equip ja va respondre amb garanties la temporada passada quan el crac argentí es va lesionar al braç.

"Hem jugat sense Messi i hem tirat endavant els partits. L'any passat va tenir el problema del braç i l'equip va respondre bé. Esperem que torni aviat, però sobretot que torni bé."

Tot i l'inesperat canvi a la banqueta del València per la destitució de Marcelino García Toral, que ha estat substituït per Albert Celades, el tècnic blaugrana preveu un partit similar contra un rival de Champions.

"M'imagino que serà un partit similar al de la temporada passada. Han canviat d'entrenador fa molt poc i no hauran tingut temps de canviar gaires coses. És un equip de Champions i esperem un gran partit."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut