Ernesto Valverde, a la roda de premsa posterior a la victòria del Barça en el camp de l'Atlètic de Madrid
Barça

Valverde, satisfet després de la victòria del Barça contra l'Atlètic de Madrid: "Messi és infal·lible al contracop"

El tècnic blaugrana es desfà en elogis, un partit més, cap al '10', que ha tornat a ser el gran protagonista en el triomf del Barça

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa molt satisfet després d'aconseguir una treballada victòria davant d'un rival tan complicat com l'Atlètic de Madrid en un estadi especialment difícil:

"Guanyar aquí és anímicament molt important. Ha estat un partit molt dur com ens imaginàvem. Han tingut ocasions d'estratègia però hem acabat sabent ser millors i generar-los perill i al final ha aparegut Leo i ha fet aquella jugada extraordinària."

"Són 3 punts importants però estem igualats amb el Madrid. Encara falta molta Lliga i no hi ha distàncies entre els equips de dalt."

 

El gol de Messi

"Messi és infal·lible al contracop. Quan corre té el radar encès, va veient com es desmarquen els altres i ell decideix si la passa a la dreta, a l'esquerra o bé acaba ell, com avui, la jugada"

 

L'estat físic de Piqué

"Ha estat un cop molt fort i tenia una groga i he decidit canviar-lo. Crec que no serà res. Ho espero."

 

El retorn de Griezmann al Wanda Metropolitano

"Sabia que no seria un partit fàcil per a ell. Un partit complicat des del punt de vista emotiu. El públic l'ha xiulat... L'ha xiulat una mica, però ell ha treballat molt, ha lluitat i ha estat bé."

 

 

ARXIVAT A:
Valverde
Anar al contingut