Ernesto Valverde, a la roda de premsa prèvia del partit que el Barça ha de jugar contra l'Athletic Club a San Mamés
Futbol

Valverde: "Qualsevol partit a San Mamés és complicat"

El tècnic blaugrana considera que el duel al camp de l'Athletic Club serà un "dels més difícils de la temporada"

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa el dia abans que el Barça s'enfronti a l'Athletic Club a San Mamés, un estadi que el "txingurri" coneix molt bé i que té molt clar què és el que els espera. A banda del partit de diumenge, el tècnic blaugrana, a més, també ha parlat sobre diverses qüestions de l'actualitat del Barça:

"Qualsevol partit a San Mamés és complicat. Són partits difícils, un dels que més de tota la temporada. Hi haurà molta pressió ambiental. Serà un partit bonic de veure. Veig l'Athletic amb un punt de confiança més gran."

 

Dubtes amb Messi

"Estem en una situació semblant a la del clàssic de dimecres passat. Estem pendents que ens digui com se sent, i, si està bé, jugarà."

 

Recanvis per a Arthur

"Tenim Aleñá, tenim Arturo, també tenim Coutinho... Tenim diverses opcions i, segons com veiem el partit, ens acabarem decidint."

 

Baixes d'Umtiti i Dembélé

"Ahir Umtiti va fer part de l'entrenament. Esperem que progressivament es vagi integrant. Pel que fa a Dembélé, hem de valorar avui si està per jugar."

 

El calendari, atapeït

"El calendari és una barbaritat. És molt difícil mantenir el nivell altíssim però aquests jugadors ho fan. No és només el cansament per l'esforç físic, sinó també la mentalitat."

 

ARXIVAT A:
Valverde
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut