Barça

Valverde: "Per nosaltres era un partit molt important, estàvem molt mentalitzats"

L'entrenador del FC Barcelona ha fet una breu anàlisi del partit contra l'Espanyol en la roda de premsa posterior al derbi i ha explicat que Messi és un jugador "irrepetible"

Actualitzat

El tècnic blaugrana s'ha mostrat molt satisfet amb la victòria del seu equip a l'RCD Stadium contra l'Espanyol.

"Per nosaltres era un partit molt important, estàvem molt mentalitzats. Sabem que aquí costa molt guanyar. L'any passat no ho vam aconseguir. A banda, valorem molt l'Espanyol perquè està fent una gran temporada a casa. Tres punts valen moltíssim. Estem contents."

Valverde ha valorat la figura de Leo Messi, el protagonista del partit, com un jugador "irrepetible":

"Messi desembussa qualsevol partit, tot i que avui el partit l'hem portat molt bé. Tenir-lo amb nosaltres és una sort infinita, poder-lo gaudir. Fins i tot pels que el venen a veure. Estem vivint una època que és irrepetible per veure un jugador com ell."

Pel que fa al duel viscut damunt la gespa, l'entrenador del FC Barcelona ha fet un breu repàs del duel i ha explicat que l'equip està "content per mantenir la porteria a zero":

"Ha estat un partit en què hem estat molt bé, especialment en la primera meitat. Ells volien explotar la velocitat dels seus jugadors a dalt i nosaltres els pressionàvem bé i estàvem arribant molt a prop de l'àrea. A partir dels tres gols hem fet ocasions que justifiquen el resultat. En la segona part ells han lluitat més per entrar en el partit i hem hagut de defensar una mica més endarrere. Estem contents també perquè és el segon partit que mantenim la porteria a zero, que no hem concedit gaire a l'Espanyol."

Per últim, el tècnic del Barça ha explicat que encara "queda molt" per pensar en la victòria d'avui com un cop d'autoritat a la Lliga:

"Queda molt, les distàncies no són importants. No tenim una distància considerable respecte a la resta d'equips. Guanyar aquí és complicat per nosaltres, però falta molt."

ARXIVAT A:
El DerbiValverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut