Barça

Valverde: "No penso en possibles incorporacions al mes de gener"

El tècnic del Barça assegura que confia en el planter per cobrir les baixes en defensa i admet que el partit contra el Sevilla al Camp Nou té molts al·licients amb l'objectiu de recuperar el liderat de la Lliga

Actualitzat

Ernesto Valverde ha assegurat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Sevilla al Camp Nou que confia en els jugadors del planter i no considera una prioritat fitxar un central en el mercat d'hivern per cobrir les baixes per lesió de Samuel Umtiti i Thomas Vermaelen.

"No penso en possibles incorporacions al mes de gener. Ara em fixo en els jugadors que tenim i també els del filial. Podria jugar Busquets o algun lateral dret de central. Buscarem algunes solucions si les necessitem. Però és possible que recorrem ael filial aquestes setmanes".

L'entrenador blaugrana ha explicat que té una gran percepció del planter de la Masia i admet que hi ha jugadors amb futur a Primera Divisió.

"La meva percepció del planter del Barça és molt bona. Confio en Miranda, que ja s'entrena amb nosaltres, amb Riqui Puig, amb Aleñá, amb Oriol Busquets... Crec que són grans jugadors que tenen un futur en Primera Divisió".

Valverde també ha confirmat que Luis Suárez i Sergi Roberto ja estan disponibles per enfrontar-se al Sevilla, un duel amb l'al·licient de jugar-se el liderat de la Lliga.

"El duel contra el Sevilla té molts al·licients. Ens juguem recuperar el liderat de la Lliga, un fet que fa que ens haguem de centrar en aquest partit. El Sevilla és un equip amb bona trajectòria. El partit de la Supercopa és una referència, però poden canviar jugadors i tenen més alternatives ara."

Per últim, el tècnic del Barça no ha volgut valorar el seu futur a la banqueta blaugrana i ara mateix veu molt complicat el possible retorn de Neymar al Camp Nou.

"Neymar ara mateix està en un altre equip. Tot són especulacions. No és una qüestió que vegi a curt termini (la de tornar al Barça). No sabem què pot passar en el futur. Però és difícil".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut